Συνεργασία Asus-Lamborghini!


Η Asus και η Automobili Lamborghini ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία που συγχωνεύει την προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής με την παράδοση της αυτοκινητιστικής. Το αποτέλεσμα είναι η εντυπωσιακή σειρά φορητών υπολογιστών Lamborghini που υιοθετεί όλα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μιας πραγματικής Lamborghini. Διαθέσιμη σε κίτρινο και μαύρο, η σειρά φορητών υπολογιστών Lamborghini εκπροσωπεί απόλυτα τη συγχώνευση της τεχνολογίας με την αυτοκινητιστική και αποτελεί μία πραγματικά φορητή επανάσταση.

Με λεπτομέρειες σχεδιασμού και ειδικό τελείωμα βαφής που μοιάζει με καθρέφτη, η ομάδα βιομηχανικού σχεδιασμού (industrial design) της Asus έχει δημιουργήσει με απόλυτη επιτυχία μία τρομερή καινοτομία, η οποία, από την όψη της και μόνο, εκπέμπει δύναμη, ταχύτητα, ισχύ και ομορφιά. «Η συμμαχία Asus και Lamborghini συνδυάζει δύο εταιρείες που εκπροσωπούν την απόλυτη ποιότητα και απόδοση» δήλωσε ο κ. Τόνι Τσεν, διευθυντής της Asus Notebook Business.

«Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών Lamborghini της Asus, ένα μείγμα από τα καλύτερα στοιχεία και των δύο εταιρειών, θα προσφέρει σίγουρα μία διαφορετική εμπειρία φορητού υπολογιστή. Με τη μοναδική τεχνολογία της Asus και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της Lamborghini, οι νέοι αυτοί φορητοί υπολογιστές προσφέρουν μια ανάσα καθαρού αέρα στον βαρετό σχεδιασμό των υπαρχόντων συστημάτων».

Πηγή:ComputerΤρίτη

Advertisements


Αρέσει σε %d bloggers: