Διαθέσιμη η Public Preview του Internet Explorer 7

Mπορεί πλέον κάθε χρήστης να κατεβάσει την pre-beta 2 του Internet Explorer 7. Παρόλο που αυτή η έκδοση δεν είναι η τελική Beta 2, καθώς όπως λένε οι υπεύθυνοι «θέλει πολλή δουλειά ακόμα», η Microsoft το βλέπει σαν ένα μεγάλο βήμα από την Beta 1.

Από τις πιο αξιοσημείωτες προσθήκες σε αυτή την έκδοση είναι η υποστήριξη για RSS, η προεπιλεγμένη απενεργοποίηση των ActiveX controls, το anti-phishing φίλτρο ενώ επίσης για λόγους ασφαλείας δεν υποστηρίζονται τα διεθνή domains. Δεν απουσιάζει επίσης η δυνατότητα πλοήγησης σε πολλαπλές καρτέλες (tabs) μέσα από το ίδιο παράθυρο.

Όσον αφορά το interface του, η Microsoft υποστηρίζει πως έχει κάνει τον IE7 πιο απλό και εύκολο στην χρήση του. Υπάρχει η δυνατότητα για zoom και για shrinked printing.

Ο Internet Explorer 7 Beta 2 preview λειτουργεί μόνο σε Windows XP SP2.

Advertisements

  1. Να το δοκιμάσουμε ή να μην μπούμε καν στον κόπο ;

  2. Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και διαπίστωσα πως πήρανε λίγο από όλα, από κάθε άλλο browser ξεχωριστά. Λίγο από Firefox, λίγο από Safari, λίγο από Opera. Κάτι καινοτομικό δεν είδα, οπότε…

  3. Εγώ πάλι δεν είχα τον χρόνο μια και έλειπα.. Είχα σκοπό να το κάνω σήμερα αλλά ήδη έχω απογοητευτεί (πριν καν το δοκιμάσω) απο σχόλια διάφορων χρηστών, όπως και το παραπάνω.. Επομένως λέω να μην μπώ στον κόπο.. τουλάχιστον προς το παρόν.. !