Είναι ενα ακόμα hoax ή… ;

Γενικότερα είμαι πολύ αρνητικός και ενοχλούμε με τα chain emails, αλλά το παρακάτω πού έλαβα μου κίνησε την περιέργεια λόγω του τίτλου που είχε [Read it (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ (η υπογραφή είναι εγγύηση] αλλά και λόγω του αποστολέα του email που ποτέ δεν στέλνει chain emails. Το παραθέτω λοιπόν εδώ, ακόμα και αν δεν είναι αληθινό. Άλλωστε, το τελικό του μήνυμα είναι πολύ σωστό και λίγη περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει !

Προσοχή!!!! Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5 ανδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της αστυνομίας, την βίασαν πρίν την παρατήσουν , α νίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα του βραδιού .
Δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με τα ίχνη Pohypnol στο αίμα της και Progesterex, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι αποστείρωσης.

Το φάρμακο χρησιμοποιείται τώρα από τους βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και να αποστειρώνουν τα θύματά τους. Το Progesterex είναι διαθέσιμο στους κτηνιάτρους για να αποστειρώνουν τα ζώα.

Υπάρχει η φήμη ότι το Progesterex χρησιμοποιείται μαζί με Rohypnol, το φάρμακο βιασμών. Με το Rohypnol, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το κορίτσι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα το επόμενο πρωί, όλων αυτών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη νύχτα.

Το Progesterex, που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα, είναι τέτοιο που το θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί για να κάνει τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα του φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ – είναι Μ*Ο*Ν*Ι*Μ*Α.

Το Progesterex σχεδιάστηκε για να αποστειρώνει τα άλογα. Οποιοδήποτε γυναίκα παίρνει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.

Οι νυφίτσες μπορούν να πάρουν αυτό το φάρμακο από τον καθένα που είναι σε κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι τόσο εύκολο, και με το Progesterex πρόκειται να γίνει έξαρση του παντού στα πανεπιστήμια.

Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο internet λέγοντας στους ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν. Παρακαλώ διαβιβάστε αυτό σε οποιοδήποτε ξέρετε, ειδικά στα κορίτσια. Να είστε προσεκτικοί όταν είστε έξω και να μην αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο.

Best Regards

Nikoloviennis Sarantis
Labelling department
Bayer ΕΛΛΑΣ ABEE
Sorou 18-20 Marousi
Tel.: 210 6166321 – Fax: 210 6109100

Με την ευκαιρία λοιπόν αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα παρακάτω Links σχετικά με τα chain emails:

Advertisements

  1. Είναι ένα ακόμα hoax. «Ή» δεν έχει.

    Καλησπέρα Μπάρτσελόνα. Τυχεράκια!

  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Progesterex

    Απο τον αποστολέα του email :p Mετά απο λίγο ψάξιμο.. !
    More to come.. όπως δήλωσα παραπάνω..


Αρέσει σε %d bloggers: