Χριστόδουλος TV ;

Αυτό μας έλειπε τώρα.. Είχαμε που είχαμε τον κάθε τυχαίο να ανοίγει ένα κανάλι και να ακούμε η να βλέπουμε τόσες μπούρδες καθημερινά στην ούτως η άλλως Trash TV που έχουμε.. Θέλει τώρα και ο Χριστόδουλος να κάνει επικοινωνιακή πολιτική..
Αντί να δώσετε τόσα χρήματα για το ψώνιο σας ; Δεν τα μοιράζετε σε καμιά 1000-2000 οικογένειες ;
Ρε ουστ!
Είχε δίκιο ο Λιαντίνης τελικά !

Ο αρχιεπίσκοπος αισθάνεται μόνος για πολλούς λόγους. Ιδού μερικοί:
**Τον τελευταίο καιρό, τα ΜΜΕ, που τόσο τον προέβαλαν και τον στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια, ολοένα και συχνότερα είτε τον αγνοούν, είτε παρουσιάζουν τα λεγόμενά του διαφορετικά από ό,τι εκείνος επιθυμεί.
**Αρχιερείς που ήταν παραδοσιακά στο πλευρό του, όπως ο Πειραιώς Καλλίνικος, που αποσύρθηκε, ή ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, δεν βρίσκονται πια στο ίδιο μήκος κύματος.
**Συγχρόνως, ορισμένοι συνεργάτες του θεωρούν ότι, με τον Γιοσάκη και τον Βαβύλη στη φυλακή, δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα ανοίξει νέος κύκλος καταγγελιών και σκανδάλων.
Πολλοί διαγιγνώσκουν, πίσω από την αυτοκριτική διάθεση του Χριστόδουλου και την έμμεση αποκήρυξη παλιών τακτικών. («Δεν σηκώνει», είπε, «η κοινωνία παληκαρισμούς που υπήρξαν παλαιότερα και μας χαρακτήρισαν γραφικούς») μια συστηματική αναζήτηση νέων τρόπων επικοινωνίας.
Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά, αναφέρουν ότι του έχει γίνει έμμονη ιδέα η απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού από την εκκλησία. Συναντήθηκε μάλιστα με τον υπουργό Τύπου, Θόδωρο Ρουσόπουλο, στο πλαίσιο της ημερίδας που έγινε στη μονή Πεντέλης για τον εκκλησιαστικό τύπο και συζήτησε κατ’ ιδίαν μαζί του. Σε ορισμένους αρχιερείς που μετείχαν στην ημερίδα, τούς μετέφερε ότι συζήτησε, κυρίως, το θέμα της τηλεοπτικής συχνότητας, λέγοντάς τους ότι έχει τη στήριξη της κυβέρνησης γενικότερα.

Γράφει η Μαρία Παπουτσάκη στην Ελευθεροτυπία της Κυριακής..

Advertisements


Αρέσει σε %d bloggers: