Φτώχια καταραμένη..

Εε δεν μπόρεσα να κρατηθώ και να μην το σχολιάσω… Διαβάζω τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτικών αρχηγών για το έτος 2005, που δημοσιεύονται στην Καθημερινή. Εντάξει λοιπόν, λίγο πολύ όλοι έχουν και μάλιστα πολλά.. φαντάζομαι πολλά περισσότερα απο αυτά που είναι δυνατόν εμείς να μάθουμε. Προχωρόντας λοιπόν έρχεται και η σειρά της Παπαρήγα η οποία έχει την πίο μικρή λίστα:

  ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

    Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε εισόδημα από βουλευτική αποζημίωση 77.737 ευρώ (το οποίο διέθεσε στο ταμείο της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος) και από άλλες πηγές 25.557 ευρώ. Διέθετε εξ αδιαιρέτου με τη θυγατέρα της, διαμέρισμα 90 τμ στη Νεάπολη Αθηνών που αποκτήθηκε το 1981. Είχε κατάθεση 40 ευρώ στην ΕΤΕ.

 Τέτοια φτώχια καταραμένη δηλαδη ; 40€ στην τράπεζα ;  Ε, τι να πω πια…

Advertisements

 1. Mourning Blade

  αυτή είναι η κατάρα του γενικού γραμματέα του κόμματος… μέχρι και μία μεταπτυχιακή φοιτήτρια να έχει μεγαλύτερο τραπεζικό λογαριασμό! όλα για την επανάσταση βρε!

 2. Μα ειλικρινά κοντεύω να την λυπηθώ.. Όλα για το κόμμα πια ;

 3. Παρ’ όλα αυτά, ο «σύντροφος» Αλαβάνος, που αγανακτεί κάθε λίγο και λιγάκι με το κακό Κεφάλαιο που πίνει το αίμα του λαού, μια χαρά τα πάει βλέπω από οικονομικής απόψεως. Btw, ούτε με τον «Ναό του Χρήματος» έχει άσχημες σχέσεις.

 4. Τα έγραψα γιατί με εκνευρίζει η υποκρισία!

  Όσο για την Αλέκα, έχει 40€ στην Τράπεζα, λέει. Μια καβάτζα, κάτι; Ή τα βάζει κάτω από το στρώμα;;

 5. Ε μα τόση κοροϊδία πια ; Και απο τους μεν και απο τους δε…

 1. 1 The Voyager… » Blog Archive » Πόθεν… αίσχος!

  […] Δεν είμαι ο μόνος λοιπόν που διάβασε σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία των πολιτικών αρχηγών για το 2005 και απόρρησε.. Ρίξτε μια ματιά στο τι γράφει ο Κωστής για τον κακοντυμένο και γλοιώδη Τηνιακό, τον Πρόεδρο του αριστερού απο-κόμματος με το σιδηροδρομικό τίτλο "Συνασπισμός της Αριστεράς, των κινημάτων, της οικολογίας και- ο,τι- ναναι- ακόμα- το- βάζουμε- στον- τίτλο- μας- δεν- έχουμε- πρόβλημα". […]


Αρέσει σε %d bloggers: