Πενία τέχνας κατεργάζεται!

Ας υποθέσουμε ότι είστε νέος, υγιής, αρραβωνιασμένος και πως το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας είναι ένα δικό σας σπίτι, δίχως όμως να έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ακίνητο. Τι μπορείτε να κάνετε; Δεν χρειάζεται ούτε να χρεωθείτε ούτε να αρχίσετε τα τυχερά παιχνίδια. Αρκεί να έχετε στην κατοχή σας ένα χάρτινο τρομπόνι, και αν είναι και κόκκινο… ακόμα καλύτερα!

Για πολύ καιρό, ο 26χρονος Καναδός Κάιλ ΜακΝτόναλντ σκεφτόταν με ποιο τρόπο θα κατάφερνε να αποκτήσει για τον ίδιο και την αγαπημένη αρραβωνιαστικιά του το σπίτι των ονείρων τους.

Ώσπου ένα καλοκαιρινό πρωινό του 2005, ο Μακντόναλντ ανακοίνωσε στο μπλογκ του στο διαδίκτυο ότι επιθυμεί να ανταλλάξει ένα κόκκινο, χάρτινο τρομπόνι.

Πρώτη προσφορά ήταν ένα κραγιόν, το οποίο, στη συνέχεια, ο νεαρός Καναδός το αντάλλαξε με ένα ανάγλυφο χερούλι πόρτας.

Ανταλλαγή στην ανταλλαγή, ο 26χρονος βρέθηκε να έχει διαδοχικά στην κατοχή του – μεταξύ άλλων – μια θερμάστρα, μια γεννήτρια, ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, διακοπές σε χιονοδρομικό κέντρο, ένα φορτηγάκι, ένα απόγευμα με τον τραγουδιστή Άλις Κούπερ και ένα ρόλο στη χολιγουντιανή ταινία «Donna on Demand».

Τελικά, ο ρόλος αυτός «αγοράστηκε» από την πόλη Κίπλινγκ με αντάλλαγμα τη διώροφη μονοκατοικία, όπου θα εγκατασταθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο ΜακΝτόναλντ και η αρραβωνιαστικιά του!

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι και ο δήμος του Κίπλινγκ σκοπεύει τώρα να προσφέρει το ρόλο σε δημοπρασία, με σκοπό την προβολή της πόλης!

news.in.gr

 

Να ένας άλλος τρόπος να αποκτήσετε κι εσείς το σπίτι των ονείρων σας..

Advertisements

  1. Όπως γράφω στο blog μου, μόνο που κάνουν ένα λάθος… στη μετάφραση

  2. Δεν το είχα προσέξει.. Καλά κάνεις και το αναφέρεις…
    Όπως και αν έχει η ιστορία είναι καταπληκτική 😉


Αρέσει σε %d bloggers: