Στην κορυφή της κατάταξης των αεροπορικών εταιρειών, η British Airways

Στην κορυφή της κατάταξης των αεροπορικών εταιρειών για το 2006 ψηφίστηκε η British Airways, στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline Awards, όπως επισημαίνεται σε σχετική της ανακοίνωση.
H British Airways ανέβηκε 4 θέσεις σε σχέση με την περσινή κατάταξη, ενώ είναι η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία που βρίσκεται στις πρώτες 10 θέσεις του σχετικού διαγωνισμού. Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι από τις 10 πρώτες στην κατάταξη εταιρείες, η British Airways πήρε τις περισσότερες ψήφους μεταξύ των επιβατών που ταξιδεύουν σε Business Class καμπίνα.


Ο κ. Martin George, Εμπορικός Διευθυντής της British Airways, σε δηλώσεις του επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η British Airways θα συνεχίσει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και στα προϊόντα της, με το λανσάρισμα της καινούργιας Club World καμπίνας, με τις αλλαγές στη First Class, με τη συνεχή βελτίωση της ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης και – τέλος – με την ενίσχυση και την ισχυροποίηση της ιστοσελίδας της (www.ba.com). Παράλληλα η εταιρεία προχωράει στη μετεγκατάστασή της στο Terminal 5 του Heathrow, το 2008.

http://www.hotel-restaurant.gr/

Advertisements


Αρέσει σε %d bloggers: