Συστάσεις της βρετανικής αστυνομίας προς τις κυρίες που διασκεδάζουν: «Φοράτε ωραία εσώρουχα»

Tις γυναίκες που βγαίνουν για νυχτερινή διασκέδαση προειδοποιεί η αγγλική αστυνομία να «φορούν ωραία εσώρουχα» για την περίπτωση που καταρρεύσουν κάπου μεθυσμένες. Διαφημιστική εκστρατεία στο περιοδικό της αστυνομίας του Σάφολκ δείχνει διάφορες φωτογραφίες νεαρών γυναικών που έχουν χάσει τις αισθήσεις τους και έχουν πέσει στο έδαφος.Κάτω από τις φωτογραφίες ακολουθεί το σχόλιο » Εάν καταρρεύσετε ή λιποθυμήσετε, να θυμάστε ότι η φούστα ή το φόρεμα σας μπορεί να σηκωθούν. Έτσι μπορεί να φανούν πολλά περισσότερα από όσα σκοπεύατε να δείξετε. Για το καλό όλων μας , παρακαλούμε να φοράτε ωραία εσώρουχα και να έχετε κάνει πρόσφατα αποτρίχωση».

Οι συντάκτες του άρθρου του περιοδικού συστήνουν στους αναγνώστες να είναι μαζί με φίλους, να παίρνουν ταξί για το σπίτι και να ελέγχουν την ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνουν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η σκληρή γλώσσα του περιοδικού Safe! στόχο είχε να αφυπνίσει τις νεαρές γυναίκες για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν εάν μεθύσουν κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου.

» Πρέπει να τις έχουμε ενημερώσει για τα ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν», δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομικής διοίκησης Ντέηβιντ ΜακΝτόνελ και πρόσθεσε » οι γυναίκες γίνονται εξαιρετικά ευάλωτες μετά την κατανάλωση αλκοόλ».

ert3.gr

Advertisements

  1. παράλογο ..? (που λέει κι ο Λάκης..)

  2. Μια και υπήρξα φοιτητής στην Αγγλία.. πίστεψέ με καθόλου 😉

  3. Ούσα κι εγώ φοιτήτρια στην Βρετανία θεωρώ ότι είναι η ΜΟΝΗ χώρα στην οποία θα μπορούσε να γίνει μια τέοια υπόδειξη χωρίς όντως να είναι παράλογο αν και νομίζω πως η σωστή πρόταση θα ήταν «Φοράτε εσώρουχα»!!!
    έτσι απλά…νομίζω θα ήταν ακόμη πιο βάσιμο!
    Καλησπέρα!

  4. Πραγματικά… το ωραία κι εγώ δεν το πολυ-κατάλαβα..
    Μιλάμε όμως για Βρετανούς 😉


Αρέσει σε %d bloggers: