Αναβάθμιση ταχύτητας για τους συνδρομητές FORTHnet ADSL

Η FORTHnet ενημερώνει ότι άμεσα με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ταχύτητας σε όλους τους τύπους πρόσβασης ADSL από την πλευρά του ΟΤΕ, θα προχωρήσει σε αύξηση της ταχύτητας της FORTHnet ADSL συνδρομητών, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου της Forthnet που δημοσιεύτηκε στο Techteam.gr λύθηκε και σε μένα επιτέλους η απορία σχετικά με τις αναβαθμίσεις των ταχυτήτων που ακούμε εδώ και τόσο καιρό.. Η απορία βασικά ήταν πότε θα έχουμε μια τέτοια ανακοίνωση απο την Forthent. Κάλεσα λοιπόν στο Service της εταιρίας για να μου επιβεβαιώσουν πως μέσα στο διαστημα 2-3 μηνών, όλες οι συνδέσεις θα διπλασιαστούν, εκτός βέβαια απο τις 1024 οι οποίες, σύμφωνα με αυτούς, είναι ήδη πολύ φθηνές.

Advertisements

  1. Κρίμας! Δηλαδή αυτοί με 1024 απλά θα χαντακώθουν γιατί πλέον όλοι με 512 θα σερφάρουν με μεγαλυτέρη ταχύτητα. Πολύ άδικο!

  2. Αυτήν την ερώτηση τους έκανα κι εγώ, με το σκεπτικό να αναβαθμίσω την σύνδεσή μου σε 1024 και να γίνει 2048 μετά. Την αοάντηση την διαβάσατε παραάπνω.. Αναρωτιέμαι τώρα.. δηλαδή αυτοί που έχουν ήδη 1024 uθα έπρεπε να τους ζητήσουν να την αλλάξουν σε 512 ;


Αρέσει σε %d bloggers: