Ελληνική τηλεόραση στο Internet

Αφορμή για το post ατό είναι μια νέα υπηρεσία που προσφέρεται απο το Greekiptv μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς κάποια ελληνικά κανάλια. Το Greekiptv προσφέρει ζωντανά το πρόγραμμα των δημοφιλέστερων καναλιών αλλά και κάποιες απο τις κλασσικές ελληνικές ταινίες. Για όλα τα παραπάνω απαιτείται βέβαια εγγραφή στο site και πληρωμή μέσω paypal.
Εδώ λοιπόν και θα ήθελα να καταλήξω.. Οι τιμές για τις παραπάνω υπηρεσίες είναι αρκετά υψηλές. Για 2 μήνες συνδρομή το κοστολόγιο είναι 40€. Αν σκεφτεί κανείς οτι όλα τα μεγαλα κανάλια προσφέρουν stream με το πρόγραμμά τους και μάλιστα δωρεάν, τότε δε νομίζω πως θα υπάρχει κάποιοιος που να δώσει τα χρήματα αυτά. Απο την άλλη αν είστε τόσο Greek TV addicts και δεν έχετε επιλογή, αλλάζουν τα πράγματα..
Η επιλογή ούτως η άλλως είναι δική σας !

Advertisements

  1. @ngelos

    Πάντα όμως θα πρέπει να στηρίζουμε τις καλές Ελληνικές προσπάθειες και να μην ξεχνάμε το TvOnline που άνοιξε πρόσφατα και είναι Ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι μόνο για internet και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ. http://www.tvonline.gr

  2. Thanx για την πληροφορία ! Όσο για τις ελληνικές προσπάθειες με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο αρκεί όμως αυτές να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις..

  3. sofkos thomas

    θελω να βλεπω τα ελληνικα καναλια δωρεαν μπορω?


Αρέσει σε %d bloggers: