Ανεστάλη η λειτουργία του cultureguide.gr

Αναστέλλει τη λειτουργία του ο δικτυακός τόπος του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού (ΟΠΕΠ) cultureguide.gr με απόφαση του νέου προέδρου Μιχάλη Σιώψη και τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Πολιτισμού Γιώργου Βουλγαράκη.Στα τέσσερα και πλέον χρόνια λειτουργίας του ο διαδικτυακός πολιτιστικός οδηγός cultureguide.gr ενημέρωνε τους χρήστες του για όποια καλλιτεχνική εκδήλωση συνέβαινε στην ελληνική επικράτεια.

«Η σημερινή διοίκηση του ΟΠΕΠ, αλλά και σε μεγάλο βαθμό οι προ του 2004 διευθύνσεις, δεν έχει αντιληφθεί ή δεν θέλει να αντιληφθεί τις απεριόριστες δυνατότητες του ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που είχε στα χέρια της. Κάποιοι φίλοι της ιδιώτες ίσως το γνωρίζουν καλύτερα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα των επτά δημοσιογράφων που με την απόφαση αυτή απολύονται.

news.in.gr

Advertisements

  1. «–«Η σημερινή διοίκηση του ΟΠΕΠ, αλλά και σε μεγάλο βαθμό οι προ του 2004 διευθύνσεις, δεν έχει αντιληφθεί ή δεν θέλει να αντιληφθεί τις απεριόριστες δυνατότητες του ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που είχε στα χέρια της. Κάποιοι φίλοι της ιδιώτες ίσως το γνωρίζουν καλύτερα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα των επτά δημοσιογράφων που με την απόφαση αυτή απολύονται.–»

    …οί επτά αυτοί «χαραμοφάηδες» αναρωτιέμαι άν τό είχαν αντιληφθεί…είναι πολύ εύκολο νά στήνεις έναν διαδυκτιακό πίνακα ανακοινώσεων(ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ) μέ τήν υπογραφή «cultureguide.gr»…αυτό πού εγώ θάθελα είναι ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τους μέ κάποιους ΑΞΙΟΥΣ καί όχι τό κλείσιμο της πύλης.


Αρέσει σε %d bloggers: